152 Burslu Öğrencimiz, TED’deki Yeni Hayatlarına Merhaba Dedi!

5 Yaş Öğrencilerimiz Laboratuvar Dersinde ‘’Bonibon Kuşağı’’ Deneyi Gerçekleştirdiler.
30 Eylül 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Laboratuvar Çalışmaları
2 Ekim 2018
30 Eylül 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Laboratuvar Çalışmaları
2 Ekim 2018

152 Burslu Öğrencimiz, TED’deki Yeni Hayatlarına Merhaba Dedi!

Türk Eğitim Derneği Tam Eğitim Bursu Sınavı kapsamında burs almaya hak kazanarak TED Okullarında eğitimlerine başlayan yeni öğrencilerimiz, 29 Eylül tarihinde Ankara’da “Oryantasyon Programı”nda bir araya geldiler. 37 TED Okulundan 152 yeni öğrencimizin yanı sıra, 38 öğretmenimiz ve 31 Tam Eğitim Burslu üniversite öğrencimizin de katıldığı oryantasyon programı, TED Genel Sekreteri Banu Konuksay’ın Heyet Başkanı olarak katıldığı Anıtkabir resmi töreni ve öğrencilerimizin mozoleye çelenk bırakması ile başladı. TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu’nun TED Üniversitesi’nde öğrencilere yaptığı konuşma ile devam eden program kapsamında, Tam Eğitim Bursu Sistemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Üniversite eğitimlerine Tam Eğitim Bursu ile devam etmekte olan üniversite öğrencilerimizin kendilerini ve bursluluk serüvenlerini anlattıkları bir oturumun da gerçekleştiği program, tüm öğrencilerle birlikte “Geleceğe Mektuplar” yazılması ile sona erdi.

#türkeğitimderneği #turkegitimdernegi #ted #tedliolmakayrıcalıktır