4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü

Dördüncü Sınıflarımızın Çok Değerli Bir Konuğu Vardı.
5 Ekim 2017
Okulumuz öğrencileri Akçakoca Belediyesi XI. Palamut Briç Festivaline katıldı.
9 Ekim 2017
Dördüncü Sınıflarımızın Çok Değerli Bir Konuğu Vardı.
5 Ekim 2017
Okulumuz öğrencileri Akçakoca Belediyesi XI. Palamut Briç Festivaline katıldı.
9 Ekim 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlköğretim Okulu 4. ve 5.sınıf öğrencilerimiz 4 Ekim Hayvanları Koruma Gününü yüreğinde hissederek ve hayvanlara yardımda bulunarak kutladılar.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günün münasebetiyle Kdz. Ereğli Gönülden Hayvan Sevenler Derneğinden sunum yapmak üzere dernek başkanı Belgin ALCAN, dernek kurucusu Hülya KARADAĞ ve dernek üyelerinden Ülkü Hanım okulumuzu ziyaret ettiler.

Hayvanlara karşı sevgi ve acıma duygularını uyandırarak, onları korumak ve haklarına saygı duyulmasını sağlamak amacıyla yapılan sunumun ardından  öğrencilerimiz getirdikleri yaş ve kuru mamaları, taşıma çantası, battaniye vb. hayvanların ihtiyaçlarını Gönülden Hayvan Sevenler Derneğine bağışladılar.

Öğrencilerimizde hayvanlara karşı duyarlılığını arttıran bu etkinlik büyük beğeni topladı.​