5, 6, 7. Sınıf Veli Bilgilendirme Toplantılarımız

Velilere Raunt Sistemi Tanıtıldı.
27 Eylül 2017
İngilizcenin Renkli Dünyasına Adım Attık
4 Ekim 2017
Velilere Raunt Sistemi Tanıtıldı.
27 Eylül 2017
İngilizcenin Renkli Dünyasına Adım Attık
4 Ekim 2017

22.09.2017 Cuma günü 7. sınıf velilerimize, 25.09.2017 Pazartesi günü 5. SINIF velilerimize, 26.09.2017 Salı günü 6. Sınıf velilerimize; Ortaokul Müdür Yardımcımız C. Sahir Akçakoca, Kültür Sanat Koordinatörümüz ve derslerine giren branş öğretmenlerimiz tarafından “Bilgilendirme Sunumu” gerçekleştirilmiştir. Ortaokul müdür yardımcımız, C. Sahir AKÇAKOCA, okul süreçlerinin nasıl gerçekleşeceği önümüzdeki yıl uygulanacak eğitim programları hakkında, geçen yıl kazanılan başarılar uygulanacak projeleri, veli beklentilerini içeren bir sunu gerçekleştirmiştir.  Bilgilendirme Toplantımızda Kültür Sanat Koordinatörümüz Rıdvan TÜRKEKUL’da önümüzdeki yıl uygulanacak sosyal süreçler, etkinlikler ve kulüpler hakkında bilgi verdi. Velilerimizin sorularını yanıtladı. Branş öğretmenlerimiz de önümüzdeki yıl nasıl bir süreç izleyeceklerini ve velilerden neler beklediklerini anlattılar. Yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize, öğretmenlerimize, tüm TED ailesine başarılı ve mutlu bir yıl diliyoruz.