Bilgi İşlem Birimimiz, bilgisayar sistemleri ve bilgi teknolojilerindeki gelişmeleri takip ederek kurumda uygulanabilecek olanları belirlemek, uygulanmasını sağlamak, kurumda yürütülen tüm faaliyetlerde ihtiyaç duyulan bilgisayar donanım ve yazılımın alt yapılarını oluşturmak, geliştirmek ve sürekliliğini sağlamak amacı ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

Kampus binalarımızda bilgi teknolojileri açısından son derece önemli olan network alt yapısı bu alanda en gelişmiş ürünler ile gerçekleştirilmiştir. Kampus network alt yapısı, binalar arasında ana merkeze bağlı fiber optik kablolama ile yapılmıştır. İnternet alt yapısı Fiber optik hat olarak yenilenmiştir. Muhasebe ve Okul eğitim sistemi server üzerinden kullanıcı bazlı hizmet vermektedir.

Öğrencilerimiz, internet erişimi ve çalışma ortamı sağlanması amacıyla kurulan İlköğretim ve Lise Kısmı bilgisayar laboratuvarlarındaki  bilgisayarlarından yararlanmaktadırlar.

Raci Erkan KAHRAMAN
Mali ve İdari İşler Müdürü