TED Kdz.Ereğli Koleji  “DENEYLİ GÜNLER” Laboratuar Çalışması
10 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Kolejinde “Ergenlik Dönemi Üzerine Etkin İletişim ” Temalı Atölye Çalışmamızı Tamamladık
11 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji  “DENEYLİ GÜNLER” Laboratuar Çalışması
10 Ocak 2018
11 Ocak 2018

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bülent Ecevit Üniversitesi , Sürekli Eğitim Merkezi Çocuk Üniversitesi, 2018 Kış Dönemi Eğitimi Okulumuzun’da katkılarıyla ilçemiz Üniversitesinde çocuklarımız ve gençlerimizle gerçekleştirilecektir. Amaç, çocuklarımızın ve gençlerimizin beceri ve geleceklerini destekleme, araştırma ve uygulama koordinasyonunu sağlama, proje hazırlama becerilerini ortaya koymaktır.

Eğitim;

22-26 Ocak 2018 günleri arasında BEÜ Kdz.Ereğli Kampüsünde 09.30 – 16.30 saatleri arasında birçok akademisyenin katılacağı programla gerçekleşecektir.

Eğitimin ücreti Öğle yemeği dahil: 300 TL’dir.

Katılmak isteyen öğrencilerimiz , Okulumuz web sayfamızdaki duyurular bölümündeki linke veya BEU Çocuk Üniversitesindeki Duyuru linkine tıklayarak Çocuk Üniversitesi hakkında bilgi alabilir.