Devrim Köktuğ Ekip Arkadaşlarına Teşekkür Etti.

Vakıf Başkanımız ve Değerleri Üyeleri, Yönetici ve Öğretmenlerimize Düzenledikleri Yemekte Buluştu
15 Haziran 2017
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Olarak İngiltere Yaz Okulu Etkinliğimizi Başarıyla Tamamladık.
10 Ağustos 2017
15 Haziran 2017
10 Ağustos 2017

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu-Ortaokulu yılsonu değerlendirme toplantısını yaptı.  Yıl boyunca yapılan çalışmaların sırasıyla ele alındığı toplantıda okul müdürü Devrim Köktuğ,  yapılan çalışmaların, alınan başarılı sonuçların bir ekip işi olduğunu, okul olarak buna çok önem verdiklerini söyledi. Emekleri için tüm öğretmenlerimize ve çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür etti.  Çocuklarımızın ders başarılarının yanı sıra  “güzel anılar biriktirmelerinin” önemine dikkati çeken Köktuğ, bu nedenle yurt içi ve yurt dışı proje çalışmalarına çok önem verdiklerini vurguladı. Seminer çalışmalarında okulumuza özgü yıllık çalışma ve eylem planlarının yapılmasının bizi biz yapan en önemli farklardan birisi olduğunu dile getirdi.  Seminer programı ve saatleri hakkında gerekli açıklamaları yaptıktan sonra, tüm zümrelere başarılar ve kolaylıklar diledi.