Kulüp Tanıtım Günleri Düzenlendi

4 Ekim 2018
Riddle Of The Week Yarışması
11 Ekim 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları , Öğrencilerimizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesi amacıyla oluşturulan kulüplerimiz etkileyici sunumlarla tanıtıldı. Kulüp tanıtımları ortaokul öğrencilerimiz için 2 Ekim Salı günü, lise öğrencilerimiz için ise 4 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildi. Birçok farklı kulüp, tanıtımlarda yer alırken her öğrencinin ilgi alanına hitap eden en az bir kulüp seçmesi sağlandı. Kulüp öğretmenlerinin ve geçmiş yıllarda kulüplerde görev almış öğrencilerin etkin çalışmalarıyla, keyifli bir atmosferde, ilgi çekici etkinlik ve görsellerle gerçekleştirilen tanıtım tüm öğrencilerimizin kulüp seçimini netleştirmesine yardımcı oldu.

Öğrencilerimize spor,sanat ve bilimle iç içe bir yıl geçirmelerini dileyerek ,8 Ekim Pazartesi itibari ile kulüp çalışmalarını başlatıyoruz.