Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısını Gerçekleştirdik.

9 Ekim 2017 Pazartesi günü Lise Binamızda, Lise Okul Aile Birliği genel kurulu gerçekleşti. Genel KOORDİNATÖR Sayın Ramazan YILDIRIM açılış konuşmasını yaptı.2016-2017 Eğitim Öğretim yılı okul aile birliğine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. başkanı sayın Nalan Köseoğlu SELVİ yapılan çalışmaları ve etkinlikleri sundu. Denetleme Kurulu başkanı Sayın Engin SÜRMEN yönetim kurulunun yaptığı çalışmaların başarılı olduğunu belirtti. Ve oylamaya geçildi. Yapılan oylama sonucu, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu şu şekilde belirlenmiştir.
Asil Üyeler:
1-Gülberk YALÇIN
2-Ayla DEMİRCİ
3-Erdal ERBİL
4-Nalan KÖSEOĞLU SELVİ
5-Gülçin DEMİRÖREN

YEDEK ÜYELER:
1-Murat ÖZOĞLU
2-Veyis TURAN
3-Füsun TURHAN
4-Adalet AYDIN
5-Serhat BİLİR

DENETLEME KURULU
ASİL ÜYELER:
1-Hikmet MUTİ
2-Murat ÇALIŞ

YEDEK ÜYELER:
1-Serkan KESKİ
2-Korhan AKGÜN
Seçilmiştir.  10 Ekim 2017 Salı günü Yönetim Kurulu kendi arasında toplanarak seçimlerini yaptılar.

Toplantı sonucu:

TED KDZ EREĞLİ KOLEJİ VAKFI ÖZEL LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ

BAŞKAN            : Ayla DEMİRCİ

BAŞKAN YRD  : Erdal ERBİL

MUHASİP         : Nalan KÖSEOĞLU SELVİ

SEKRETER        : Gülçin DEMİRÖREN

ÜYE                   : Gülberk YALÇIN

Seçilmiştir. Yeni okul aile birliği yönetim ve denetim kuruluna başarılar dileriz.