Öğrencilerimiz LÖSEV İçin Çalıştı

9 Kasım 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Atatürk’ü Anma Haftası Etkinlikleri
10 Kasım 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları olarak, öğrencilerimizin akademik, sosyal ve kültürel gelişimlerinin yanında dünya insanı olmaları yolunda sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını destekliyoruz. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Lösemili Çocuklar Haftasında 1-2 Kasım günlerinde, öğrencilerimiz LÖSEV için çalıştı. Bu yıl 5 ve 6. Sınıf öğrencilerimizin üstlendiği projede öğrencilerimiz, Eylül ayından itibaren kendi el emekleri ile yaptıkları taş ve seramik objeleri, LÖSEV standı ürünlerinin yanında satışa sundu. Yoğun ilgi gören stantlardaki tüm ürünler satıldı. Elde edilen gelir okulumuz öğrencileri adına LÖSEV’e bağışlandı. Böylesine değerli bir projeyi yürüten öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutluyor, okulumuzu kardeş okul olarak gören tüm Lösemili çocuklarımıza, ailelerine ve gönüllülerine kucak dolusu sevgilerimizi gönderiyoruz.
#lösev