Okul Öncesi Öğrencilerimizle Meslekleri Tanıdık

TED Kdz. Ereğli Koleji 5.Sınıf Öğrencileri Konuları İşlenirken Yine İşin İçine Eğlence Katarak Öğrendiler
4 Aralık 2017
Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler
5 Aralık 2017
4 Aralık 2017
Sağlıklı Dişler Mutlu Gülüşler
5 Aralık 2017

Mesleki gelişim süreci, çocuklukta bir meslek fikrinin oluşmaya başlamasından itibaren, yetişkinlikte bir meslek sahibi oluncaya kadar geçen gelişim evrelerini kapsar. Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi olarak okul öncesi grubumuzda meslek bilinci oluşturmak ve çevrelerindeki meslekleri tanıtmak amaçlı  “Çevremizdeki Bazı Meslekler Etkinliği”ni gerçekleştirdik. Etkinlik her sınıfta ayrı ayrı planlandı. Öğrenciler etkinliği yaparken resim yapma, canlandırma, ifade etme becerilerini geliştirirken aynı zamanda meslekleri tanıdılar.