Pafin Gezici Kütüphane Okulumuzdaydı

22 Kasım 2017
TED Ankara Koleji Mezunlar Derneği Korosu ile Nostalji
27 Kasım 2017

Türkiye’nin çocuklar için ilk ve gezici kitabevi Deniz Papağanı Pafin her sene olduğu gibi bu sene de kasım ayında “Pafin’le Kitap Günleri” buluşmalarıyla okulumuzdaydı.

Deniz Papağanı Pafin, sevimli otobüsüyle her yaştan çocuğu kitaplarla buluşturuyor. Farklı atmosferi ile çocuklara kitapla birlikte kitabevini de sevdiren Pafin, Türk ve dünya edebiyatından özenle seçilmiş 3500’den fazla farklı çocuk kitabı seçeneğini okuyucularının ayağına götürmeye devam ediyor.

Kitabevi hizmeti vermenin ötesinde “Her çocuk okumalıdır.” Fikrinden yola çıkarak gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile adından sıkça söz ettiren Pafin, bugüne kadar kütüphanesi olmayan pek çok okula kütüphane kazandırılmasına öncülük etti ve destek verdi.

Öğrencilerimiz iki gün boyunca belirlenen programda Pafin’i ziyaret edip kitap alışverişinde bulundular.