TED Ankara Koleji Mezunlar Derneği Korosu ile Nostalji

Pafin Gezici Kütüphane Okulumuzdaydı
23 Kasım 2017
Sağlıklı Bir Yaşam Ağız ve Diş Sağlığı ile Başlar.
28 Kasım 2017
Pafin Gezici Kütüphane Okulumuzdaydı
23 Kasım 2017
Sağlıklı Bir Yaşam Ağız ve Diş Sağlığı ile Başlar.
28 Kasım 2017

Okulumuz 25 Kasım 2017 Cumartesi günü TED Ankara Mezunlar Derneği Korosu’nu misafir etti.

Sayın Hakan İNANDIK’ın girişimleri ile 2014’te 10 katılımcı ile kurulan koro, kısa sürede 30 kişiyi aştı. 2015’ten itibaren Sayın Çağdaş KOÇAK’ın eğitiminde çalışmalarına başladı.

Koro Şefi Sayın Duygu İNANDIK yönetimindeki “SÖZLERİ AŞKA GÜLEN ŞARKILAR” adlı EKM’de gerçekleşen konser; velilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Yeşilçam’ın efsane filmlerinin unutulmaz şarkılarını çok seslendirerek yorumlayan koroya piyanoda Sayın Duygu İNANDIK, saksafonda Sayın Fethi GÜNÇER, perküsyonda Sayın Cem ÖRNEK eşlik ederken, konsere misafir sanatçı olarak katılan Sayın Sema ÖZER ve Sayın Mutlu ÖZEL de başarılı yorumlarıyla izleyicilerden bol alkış aldı.

Tüm izleyiciler ikinci bir konser beklentisiyle ve büyük bir memnuniyet içerisinde salondan ayrıldılar.