TED İle Aydınlanan Bir Gelecek İçin Ders Zili Coşkuyla Çaldı.

TED Kdz.Ereğli Koleji “LGS Sömestr Motivasyonu Etkinliği” Gerçekleştirdik.
2 Şubat 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji , 5.sınıf Öğrencilerimizle İngilizce Dersi Etkinliği
7 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji “LGS Sömestr Motivasyonu Etkinliği” Gerçekleştirdik.
2 Şubat 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji , 5.sınıf Öğrencilerimizle İngilizce Dersi Etkinliği
7 Şubat 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji 2017 – 2018 Eğitim öğretim yılının ikinci dönem açılış konuşmasını İlkokul Müdürümüz Sayın Funda MAKAS ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Sahir AKÇAKOCA yaptı. İlkokul Müdürümüz Funda MAKAS  “Sizler ülkemizin geleceği, güvencesi ve teminatı olan yavrularımızsınız. Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak olan sizlersiniz. Bu amaçla; iyi bir eğitim almanız; çağdaş bilgi, beceri ve yeteneklere sahip olmanız, ülkemizin geleceği açısından büyük önem taşımaktadır.’’ dedi ve ikinci dönem öğrencilerine ve öğretmenlerine sağlık ve başarılarla dolu bir dönem dileyerek sözü Ortaokul Müdürü Sayın Sahir AKÇAKOCA’ ya bıraktı. Ortaokul müdürümüz Sahir AKÇAKOCA konuşmasını “Atatürk’ün gösterdiği çağdaşlık yolunda, O’nun ilkelerine bağlı bireyler yetiştiren okulumuz, ulusal ve evrensel değerleri sahiplenen, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı eğitim anlayışıyla yoluna devam edecektir. Hepimize, çalışmalarımızın ve kararlarımızın sorumluluğunu gururla taşıyacağımız başarılı, sağlıklı ve mutlu bir dönem dilerim.” temennisiyle noktaladı.

Tören; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, çağdaşlığın öncüsü Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,  ülkemiz eğitimine emek ve gönül vermiş tüm eğitim emekçilerinin ve tüm şehitlerimizin anısına öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin gururla söylediği İstiklal Marşı ile son buldu. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz programın ardından heyecanlı ve coşkulu bir şekilde dersliklerine geçtiler.