TED Kdz.Ereğli Koleji 2. Sınıflar Açık Sınıf Uygulamasında “Sonbahar ve Kış” Mevsimlerini Anlattılar.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Bilim Kahramanları Buluşuyor / FLL
30 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji 2. Sınıflar Açık Sınıf Uygulamasında “Kış ve İlkbahar” Mevsimlerini Anlattılar.
4 Ocak 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Bilim Kahramanları Buluşuyor / FLL
30 Aralık 2017
4 Ocak 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji 2. Sınıflar Açık Sınıf uygulaması öncesi İlköğretim Müdürümüz Sayın Funda MAKAS tarafından açılış konuşması yapıldı. Müdürümüz velilerimizle tanışarak, gerçekleşecek süreçler ile ilgili paylaşımlarda bulundu.

Öğrencilerimiz “Sonbahar ve Kış” mevsimlerinin özelliklerini anlatan çalışmalarını  anne ve babalarına sundular. Bu öğrenme etkinliği ortamında çocuklar anne babalarının yanlarında olduğunun güveni ve mutluluğu içinde başarısı yüksek bir kazanım elde ettiler. Bu etkinlikte öğrencilerimiz grup çalışma bilinci, sosyal iletişim ,özgüven kültürel anlamda gelişim için önemli bir kazanım sağladılar. Eğitimde başarıyı artıran aile birlikteliği sağlanmış oldu.  Diğer yönden öğrenciler kendi yetenek ve becerilerini tanıma ve keşfetme fırsatı buldular. Okula davet edilen 2. Sınıf velilerimiz çocukların başarılı sunumlarını büyük bir katılımla izlediler. Çocuklarının başarılarından duydukları sevinci paylaştılar.