TED Kdz.Ereğli Koleji, 4.ve 5.sınıf Öğrencilerimize ‘’Adölesan Döneminde Sağlıklı Beslenme’ ’ Eğitimi Düzenlenmiştir.

TED Kdz. Ereğli Koleji “Ergenlik Dönemi Üzerine Etkin İletişim” Temalı Eğitim Atölyemizi Gerçekleştirdik
14 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji , Lise Öğrencilerimiz Güvenli Teknoloji Kullanımı Eğitimi Aldı
15 Aralık 2017
14 Aralık 2017
15 Aralık 2017

Okul çağı çocuklarında sağlıklı beslenme çok önemli bir yer tutmaktadır.Vücudun büyümesi,dokuların yenilenmesi ve çalışması için gerekli olan besin öğelerinin yeterli miktarda alınmasıyla yeterli ve dengeli beslenmiş oluruz.

Biz ‘’Beslenme Dostu ‘’bir okul olarak öğrencilerimizde sağlıklı beslenme bilinci oluşturmayı hedeflemekteyiz. Bu amaçla Kdz.Ereğli Sağlıklı Hayat Merkezi Diyetisyeni Kübra ALTAŞ’ın katkılarıyla 4.ve 5.sınıf öğrencilerimize okulumuzda ‘’Adölesan Döneminde Sağlıklı Beslenme’’konulu eğitim düzenlenmiştir.

Katkılarından dolayı TED Kdz.Ereğli Koleji Sağlık Birimine ve Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimine teşekkür ederiz.