TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulu 8.Sınıflarımızın Toefl Junior Sınavının Sonuçlarıyla Gurur Duyuyoruz.

TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokulu Toefl Junior Sınavında Tam Puan.
TED Kdz. Ereğli Koleji Eskrim Turnuvasından da Madalyalarla Döndü
12 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokulu Toefl Junior Sınavında Tam Puan.
TED Kdz. Ereğli Koleji Eskrim Turnuvasından da Madalyalarla Döndü
12 Şubat 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji 8.sınıflarımızdan 22 öğrencimiz TOEFL JUNIOR sınavını ilk aşamasını üstün başarıyla tamamlamıştır. Öğrencilerimiz, her seviyede 300 puan üzerinden dinlemede 265,okumada 270, dilbilgisinde de 260 puan ortalamalarına ulaşmışlardır.Sınava giren öğrencilerimizin tamamının B1 seviyesinde, %80’in de İngilizcede en üst seviye olan B2 seviyesinde olduğu görülmüştür.

Ortaokul Müdürümüz Sayın C. Sahir AKÇAKOCA,Toefl Junior Sınavında başarılı olan öğrencilerimizi tebrik etti, başarı belgelerini verdi. Okul müdürümüz Sayın C. Sahir AKÇAKOCA,İngilizcenin dünya genelinde kabul edilmiş bir dil olduğunu,teknoloji,sanat,iş dünyasında,eğitim,sosyal hayatta kullanılırlığı ve geçerliliği fazla olan bir dil olduğu için İngilizceyi hayatlarının bir parçası olarak görmeleri gerektiğini söyledi. Okul müdürümüz sınava giren tüm öğrencilerimizin B1 seviyesinin üstünde bir başarı elde etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

TED Kdz. Ereğli Koleji olarak tüm öğrencilerimizi,velilerimizi İngilizce bölümü olarak  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.