TED Kdz.Ereğli Koleji Anasınıfı Öğrencilerimizin Hazırlamış Oldukları “Yaşayan Atatürk Sergisi“

Büyük Önderin Manevi Huzurunda… ÖZLEMLE
11 Kasım 2017
İngilizce Dersinde Sosyal Medya Aracılığıyla Geçmişe Yolculuk Yaptık
14 Kasım 2017
Büyük Önderin Manevi Huzurunda… ÖZLEMLE
11 Kasım 2017
İngilizce Dersinde Sosyal Medya Aracılığıyla Geçmişe Yolculuk Yaptık
14 Kasım 2017

YAŞAYAN ATATÜRK SERGİSİ

Atatürk Haftası etkinlikleri kapsamında TED Kdz.Ereğli Koleji Anasınıfı öğrencilerimizin hazırlamış oldukları “Yaşayan Atatürk Sergisi“ okulumuz 1.sınıf öğrencilerimiz tarafından ziyaret edilerek hazırlanan her köşe ilgi ile gezildi. Anasınıfı öğrencilerimiz 1.sınıf öğrencilerine yapmış oldukları etkinlikler hakkında bilgi verdiler. Anasınıfı ve 1.sınıf öğrencilerinin gerçekleştirdiği Budyy çalışmaları öğrencilerin oldukça keyifli ve güzel vakit geçirmelerini sağladı. Etkinlik sonunda 1.sınıf öğrencileri emeklerinden dolayı anasınıfı öğrencilerine teşekkür ettiler. Anasınıfı öğretmenlerimiz ve Anasınıfı öğrencilerimiz el ele vererek tüm 1.sınıflarımıza Yaşayan Atatürk Sergisindeki her detayı duygu dolu anlarla aktardılar.