TED Kdz.Ereğli Koleji Enerji Tasarrufu Programında Yine Yeşil Bayrak Sahibi.

TED Kdz.Ereğli Kolejine Bir Ödül de Düzce’den
12 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokulu Toefl Junior Sınavında Tam Puan.
TED Kdz.Ereğli Kolejine Bir Ödül de Düzce’den
12 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokulu Toefl Junior Sınavında Tam Puan.
12 Şubat 2018

Eko-okullar, anaokulları, ilkokul ve ortaokullardaki öğrencilerinin çevresel konulara olan ilgisini hem sınıf çalışmalarıyla hem de toplumsal etkinliklerle arttırmayı amaçlayan çevre eğitimini destekleyen uluslararası bir programdır.

Yaptıkları çalışmalarda ve verdikleri çevre eğitimiyle üstün başarı sağlamış okullara verilen Yeşil Bayrak Ödülü, uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko- etikettir.

Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulu bu programda iki kez üst üste Yeşil Bayrak almıştır. Bu dönem üçüncü bayrağı almak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu doğrultuda TED –ECO Çevre Kulübü’nün enerji tasarrufuna dikkat çekmek için hazırlamış olduğu “ENERJİ TASARRUFU” konulu resim yarışmasının ilköğretim kategorisinde okulumuz öğrencilerinden Özde KOPAN birinci, Yiğit SIKICIKOĞLU ikinci, Yaren KISA ise üçüncü; ortaokul kategorisinde ise Eda TUNA birinci, Nehir TOMBULOĞLU ikinci, Öykü Sıla AKTEPE ise üçüncü olmuştur.

Öğrencilerimizin sertifika ve ödülleri İlkokul Müdürümüz sayın Funda MAKAS ve Ortaokul Müdürümüz Sayın Sahir AKÇAKOCA tarafından verilmiştir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.