TED Kdz.Ereğli Koleji FİZY 21.Liseler Arası Müzik Yarışmasında

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Lisesi’nde “Bir Gezgin İle Yol Dersleri
31 Mart 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Ortaokulu İngilizce Öğretmenimiz Pınar Egeli ELT Seminerinde
2 Nisan 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Lisesi’nde “Bir Gezgin İle Yol Dersleri
31 Mart 2018
2 Nisan 2018

31 Mart 2018 Cumartesi günü okulumuz orkestrası Fizy 21.Liseler Arası Müzik Yarışması Ankara elemelerinde sahne aldı. Çok başarılı bir performans sergileyen okul orkestramız Fizy ekibi ve seyirciler tarafından büyük ilgi gördü. Türkiye çapında toplamda yaklaşık 600 okulun katıldığı yarışmanın finaline 20 okul kalacak ve final 28 Nisan 2018 Cumartesi İstanbul’da yapılacak. Türkiye’nin büyük okullarının katıldığı yarışmadaki başarılı performansımız 20 okul içine girme şansımızın yüksek olduğunu gösterdi.

Orkestra Üyeleri
Solist : Dide ÇIKRIKÇI
Elektro Gitar : Çağan ERDOĞAN
Bas Gitar : Buse TURHAN
Piyano : Doğa TOMBULOĞLU
Trompet : Ekin Baran TURAN
Alto Sax : Güney ÖZTÜRK
Alto Sax : Umut DOĞAN
Bateri : Jiyan İLHAN
Orkestra Öğretmenleri : Berat DEVRİM
Seslendirilen Eser : Düşünme Hiç – Ajda PEKKAN

Orkestrada okulumuzu başarı ile temsil eden öğrencilerimize, okulumuzu desteklemek için yarışmaya gelen Sayın Velilerimize, Sosyal Aktiviteler Koordinatörü Sayın Rıdvan TÜRKEKUL’a, Müzik Zümre Başkanı Sayın Nihan ÇÖKLÜ’ye  ve orkestra öğretmenimiz Sayın Berat DEVRİM’e teşekkür ediyoruz.