TED Kdz.Ereğli Koleji , İlköğretim Öğrencilerimize Akran Zorbalığı ve Öfke Kontrolü Eğitimi Gerçekleştirdik.

TED Kdz.Ereğli Koleji , Lise Öğrencilerimiz Güvenli Teknoloji Kullanımı Eğitimi Aldı
15 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji 3. Sınıf Öğrencilerimizle Özgüven Geliştirmeye Yönelik Etkinliğimiz
15 Aralık 2017

Tüm dünyada önemli bir sorun haline gelen akran zorbalığı ile ilgili öğrencilerimizde  farkındalık oluşturmak, zorbalıkla baş etme ve öfke kontrolünü sağlama yollarını öğretmek amacıyla Kdz.Ereğli Sağlıklı Hayat Merkezi Psikoloğu Hülya USTA’nın da katkılarıyla 4. ve 5. sınıf öğrencilerimize okulumuzda “Akran Zorbalığı” ve “Öfke Kontrolü” eğitimi düzenlenmiştir.

Katkılarından dolayı TED Kdz.Ereğli Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimine ve Sağlık Birimi’ne teşekkür  ederiz.