TED Kdz. Ereğli Koleji İlkokul, Ortaokul ve Lise Okul Aile Birliklerinin Düzenlendiği Kahvaltı Etkinliği

TED Kdz. Ereğli Koleji İlkokul, Ortaokul  ve Lise Okul Aile Birliklerinin düzenlendiği kahvaltıya TED Ailesi , büyük bir duyarlılık göstererek yoğun bir katılım gösterdi. TED ailesi olarak birlikteliğin, paylaşımın en güzel örneklerini sundular. 12. Sınıf öğrencilerimizin hazırladığı müzik dinletileri ile TED Ailelerine kahvaltı öncesi müzik ziyafetleri  sundular.

TED Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörümüz Sn. Ramazan YILDIRIM ve Vakıf Üyemiz Sn. Ramazan ÇELİK , Okul Aile Birliklerimizin değerli başkanlarına , üyelerine ve tüm TED Ailesine  bu güzel etkinliği düzenledikleri için teşekkür ettiler.