TED Kdz Ereğli Koleji İlkokulu 2/A Sınıfı öğrencilerimiz’in “Magic Animals” Etkinliği

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu “The Musical of the World” İçin Geri Sayım Başladı.
30 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 7.Sınıf Öğrencilerinin “The Musicals of the World” adlı Müzikal Şovu
2 Haziran 2018
30 Mayıs 2018
2 Haziran 2018

TED Kdz Ereğli Koleji İlkokulu 2/A sınıfı öğrencilerimiz Yabancı Dil dersleri kapsamında hazırladıkları “Magic Animals” etkinliğini keyifle gerçekleştirdiler. Öğrencilerimizin hazırladıkları videolarla başlayan etkinliğimiz her öğrencimizin bir hayvan karakterini canlandırıp, o hayvanı hem İngilizce hem Almanca olarak tanıtan konuşmalarıyla devam etti ve yine İngilizce ve Almanca olarak söyledikleri şarkılarla sona erdi. Öğrencilerimizin öğrendiklerini sergilemelerinin yanı sıra özgüvenlerinin de pekiştirilmesini sağlayan etkinliğimizi velilerimiz coşku ve mutlulukla izlediler. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyor ve her birini tebrik ediyoruz. Ayrıca emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.