TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Okulu İngilizce Öğretmenlerimiz 10. TED ELT Konferansına Katıldılar

Öğrencimiz Emir Özkayıkçı Güreş Sporunda “TÜRKİYE ŞAMPİYONU” Oldu.
7 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 1974 Yılı Mezunlarımız 3. Sınıf Öğrencilerimizle Buluştu.
7 Mayıs 2018
Öğrencimiz Emir Özkayıkçı Güreş Sporunda “TÜRKİYE ŞAMPİYONU” Oldu.
7 Mayıs 2018

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Okulu İngilizce öğretmenlerimiz, TED Mersin Kolejinin ev sahipliğinde gerçekleşen, 10. TED ELT Konferansı’na katıldılar.

Türk Eğitim Derneğinin, yabancı dil eğitimi alanında, dünyadaki son gelişmeleri takip etmek ve TED Okulları öğretmenlerinin sınıf içi uygulamalarını meslektaşlarıyla paylaşmalarını sağlamak amacıyla her sene düzenlediği, ELT (English Language Teaching) Konferansı bu yıl öncekilerden farklı olarak, elt.ted.org.tr adresinden canlı olarak da yayınlanmıştır.

“The Wonderful World of Words” temalı konferansta, Pınar Egeli ve Kathryn Burns öğretmenlerimiz de sunumlarıyla katkıda bulunmuşlardır. Pınar Egeli öğretmenimiz “Using Video Clips in Class” konulu sunumunda, diğer TED Okullarında çalışan İngilizce öğretmenlerimiz ile deneyimlerini ve sınıf içi uygulamalarını paylaşmıştır. Kathryn Burns öğretmenimiz ise “Tools for Helping Students to be Confident and Comfortable Writers” konulu sunumunda, öğrencilerimizin yazma becerilerini geliştirirken, kendilerini rahat ve kolay ifade edebilmeleri için kendi uygulamalarını yazdığı kitabı doğrultusunda deneyimlerini ve uygulamalarını paylaşmıştır.

Oldukça verimli geçen iki günlük konferans boyunca paylaşımlarda bulunan İngilizce öğretmenlerimiz, bilgi birikimlerine yenilerini ekleyerek  çalışmalarına devam etmektedirler.