TED Kdz Ereğli Koleji Lise Binasında ‘’ BİLİMLE YARIŞ’’ Adı Altında Deneysel Yarışmalar Düzenlendi

Konu Tarama (Süreç İzleme) Sınavlarında Başarılı olan ve Eskrim Şampiyonasında Dereceye Giren Öğrencilerimize Başarı Belgeleri Verildi.
21 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Kolejinde 7. Sınıflarda BTEC Dersleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
24 Şubat 2018
21 Şubat 2018
TED Kdz.Ereğli Kolejinde 7. Sınıflarda BTEC Dersleri Tüm Hızıyla Devam Ediyor
24 Şubat 2018

TED Kdz Ereğli Koleji Lisesinde Deneyler Laboratuvar Duvarlarını Aştı!

TED Kdz Ereğli Koleji lise binası avlusunda ‘’ BİLİMLE YARIŞ’’ adı altında deneysel yarışmalar düzenlendi.

Öğrencilerimizin laboratuvarda öğrendikleri pratik bilgileri içeren ‘’Gliserinin Gücü’’ ve ‘’CO2 sine Güvenen Gelsin ‘’ adlı iki yarışma uzun teneffüsler ve öğle tatilinde öğrenciler tarafından keyifle oynandı.

Lise fen zümresi olarak deneysel etkinliklere  8-14 Mart Bilim ve Teknoloji haftasında ve mayısta Bilim Şenliği olarak devam edilecektir.