TED Kdz.Ereğli Koleji , Lise Öğrencilerimiz Güvenli Teknoloji Kullanımı Eğitimi Aldı

TED Kdz.Ereğli Koleji, 4.ve 5.sınıf Öğrencilerimize ‘’Adölesan Döneminde Sağlıklı Beslenme’ ’ Eğitimi Düzenlenmiştir.
15 Aralık 2017
TED Kdz.Ereğli Koleji , İlköğretim Öğrencilerimize Akran Zorbalığı ve Öfke Kontrolü Eğitimi Gerçekleştirdik.
15 Aralık 2017

Günümüzde teknolojinin hayatımızın her alanında kullanılabilir hale gelmesi herkesi etkilediği gibi çocukları da olumlu ve olumsuz yönlerde etkilemektedir. Teknolojinin  denetimsiz ve aşırı kullanılmasında dolayı ortaya çıkan  olumsuz etkileri fark ettirmek ve minimuma indirmek, öğrencilerimizi teknolojinin güvenli kullanımı konusunda bilinçlendirmek amacıyla Kdz.Ereğli Sağlıklı Hayat Merkezi Psikoloğu Hülya USTA’nın katkılarıyla 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimize “Teknoloji Bağımlılığı” eğitimi düzenlenmiştir.

Katkılarından dolayı TED Kdz.Ereğli Koleji Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimine ve Sağlık Birimine teşekkür  ederiz.

an>