TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Lisesi’nde Pİ Sayısını İçeren Sportif Yarışmalar

TED Kdz.Ereğli Koleji’nde  Pİ Günü
14 Mart 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 5.sınıf Öğrencilerimizden ‘Geri Dönüşüm ve Çevre’ Konulu Poster Yarışması
16 Mart 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji’nde  Pİ Günü
14 Mart 2018
16 Mart 2018

Her yıl 3.ayın 14.günü kutlanan Pi Gününü, TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Lisesi öğrencileri pi sayısını içeren sportif yarışmalarla kutladılar.

Saat tam 14.00’te piyanodan Pi müziği çalınarak başlayan etkinlik 10. ve 9.sınıf takımları arasında sportif ve centilmence yapılan müsabaka etaplarıyla devam etti.

Birçok dalda madalyalar alan öğrencilerin son yarışması “Pi sayısını en hızlı ve en doğru şekilde salon zeminine sıralamaktı.

12.sınıf öğrencilerinden Batuhan Akın’ın sunduğu yarışma, seyirci öğrencilerin güçlü tezahüratları ve eğlenceleri ile sona erdi.

Bu etkinliği planlayıp gerçekleştirerek, Matematiği eğlenceye dönüştüren Matematik zümre öğretmenlerimize çok teşekkürler ediyoruz.