TED Kdz.Ereğli Koleji “Mesleğe İlk Adım” Projesi Devam Ediyor

TED Kdz.Ereğli Koleji 5. Sınıflar İle “Read And Share” Etkinliğimizi Gerçekleştirdik
12 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji , Okul Takımız Basketbol Genç Erkekler A Müsabakalarında İl 2. si Oldular
15 Ocak 2018
12 Ocak 2018
15 Ocak 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji “Mesleğe İlk Adım” projesinde 12. sınıf öğrencilerimizden Avukat ,Hakim ve Savcı olmak isteyen öğrencilerimizi , Kdz.Ereğli Adalet sarayına götürdük.

Öğrencilerimiz Sayın Avukat Rüştü TURHAN ile meslekle ilgili sohbetlerinin yanı sıra bir duruşmaya da katılarak  mesleğin ayrıntılarını da görmüş oldular.

Bize bu konuda destek gösteren ve öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşan Sayın Avukat Rüştü TURHAN’a  teşekkür ediyoruz.