TED Kdz.Ereğli Koleji, MiniTED Müze Gezisinde

TED Kdz.Ereğli Kolejinde “Ergenlik Dönemi Üzerine Etkin İletişim ” Temalı Atölye Çalışmamızı Tamamladık
11 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Kolejinde Tablet Eğitimi Her Yerde
12 Ocak 2018
11 Ocak 2018
TED Kdz.Ereğli Kolejinde Tablet Eğitimi Her Yerde
12 Ocak 2018

“Geçmişten Günümüze “ temamız kapsamında TED Kdz. Ereğli Koleji Okul Öncesi öğretmenleri ve öğrencileri, ilçemizde bulunan Kdz. Ereğli Kent Müzesi’ ni ziyaret ettiler. Öğrenciler eski dönemlerde kullanılan makineleri, mutfak malzemelerini, kıyafetleri ve araç gereçleri büyük bir merakla yakından görme fırsatı elde ederek yaptıkları incelemeleri gözlem dosyalarına görsel olarak işaretlediler. Okul öncesi öğrencilerimiz, bu araçlarda oluşan teknolojik gelişimleri gözlemleme fırsatı bularak bu eşyaların değeri ve korunması hakkında da bilgi sahibi oldular.