TED Kdz Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencilerimize LGS Öncesi Motivasyon Sunumu

İlçemizde yapılan Eskrim Şampiyonası’nda TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu Şampiyonları
25 Nisan 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 5.Sınıf Öğrencimiz Satranç Turnuvası”nda 3. Olmuştur.
27 Nisan 2018
25 Nisan 2018
27 Nisan 2018

TED Kdz Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerimize LGS öncesi başarı yükselişlerini hedeflediğimiz seviyelere ulaşabilmeleri amacıyla Bülent Ecevit Üniversitesi Doktor öğretim üyesi Okan Bilgin tarafından öğrencilerimize motivasyon sunumu gerçekleştirildi .

Ortaokul müdürümüz sayın C. Sahir Akçakoca ve Okul Aile Birliğimiz Sayın Okan Bilgin’e öğrencilerimize yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini sundular.

Etkinliğimizin gerçekleşmesini sağlayan Okul Aile Birliğimize ve katkılarından dolayı Bülent Ecevit Üniversitesi Doktor öğretim üyesi Sayın Okan Bilgine çok teşekkür ediyoruz.