TED Kdz.Ereğli Koleji Ortaokulu “İLERİYİ DÜŞÜNÜR, GERİ DÖNÜŞTÜRÜR”

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu “Kütüphaneler Haftası” Etkinliği
27 Mart 2018
Mersin Devlet Opera ve Balesi Sanatçılarından Sayın Serhat Kaya “Opera Dinleyicisi Olmak” Adlı Sunum Gerçekleştirdi
28 Mart 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu “Kütüphaneler Haftası” Etkinliği
27 Mart 2018
28 Mart 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Özel Ortaokulu 5.sınıf öğrencilerimiz, İngilizce dersi kapsamında ‘Geri Dönüşüm’ (Recycling) konusunda tüm okul öğrencilerini bilinçlendirmek ve okulda bu konuda farkındalık yaratmak için çeşitli etkinlikler yaptılar. Proje kapsamında atık kağıt, plastik ve pilleri toplamak amacıyla 3’er geri dönüşüm kutusu hazırlayıp okulumuzun her katına yerleştirdiler.

Kısa ve çarpıcı sloganlar bularak beyaz tişörtlerin üzerilerine geri dönüşümle ilgili resimler çizip boyayarak, kendi tişörtlerini tasarladılar. Okula tasarladıkları bu tişörtler ile gelen öğrencilerimiz emek verip ortaya yeni bir ürün çıkarmanın keyfini yaşadılar. Basit bir plastik şişeden bile teraryum yapabildiklerini gören öğrencilerimizin sevinçleri görülmeye değerdi.

Çevre koruma bilinciyle hareket eden öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.