TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu  3.Sınıf Öğrencilerimizin ‘’Geleceğim Ağaç’’ Projesi

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencilerimizle İngilizce Dersi Kapsamında “TED CAFE” Etkinliği
YAŞASIN 23 NİSAN!
YAŞASIN 23 NİSAN!
24 Nisan 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu  3.Sınıf Öğrencilerimiz ‘’Geleceğim Ağaç’’ Projesi çerçevesinde eylül ayından bu yana ‘’Ağaç ve Doğa’’ konusunu işlediler.Evlerindeki malzemesi ağaç olan eşyaları resimlediler.Konuyla ilgili araştırma yaptılar,şiirler yazdılar,şarkılar söylediler.

Öğrendiklerini,hissettiklerini fidanlarını dikerek taçlandırdılar.

Fidelerin teminini sağlayan Kdz Ereğli Orman Müdürlüğüne,yer ve dikim konusunda yardımcı olan Kıyıcak Köyü Muhtarlığına okulumuz adına teşekkür ederiz.