TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencilerimiz “The Loud House Etkinliğine” Katıldılar

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu Öğrencimiz U12 Uluslararası Kılıç Kupasında 3. Olmuştur.
16 Mayıs 2018
Türkiye Briç Federasyonu’nun U16 TBF Simultane İkili Turnuvası , Okulumuzun 50.Yıl Etkinliği Kapsamında Gerçekleştirildi
16 Mayıs 2018

TED Antalya Koleji ev sahipliğinde düzenlenen “LOUD HOUSE” adlı İngilizce münazara’da TED Kdz Ereğli Koleji Özel İlkokulu 4. Sınıf öğrencilerimizden Berra Sart , Beyza Kozakoğlu, Yiğit Sıkıcıoğlu, Defne Alan, Özgenaz Ofluoğlu, Ela Demircan, Batuhan Onat ve Efe Terzioğlu okulumuzu başarıyla temsil ettiler.

4. Sınıf düzeyinde yapılan 2 farklı tartışmada 8 öğrencimiz okulumuzu en iyi şekilde temsil ederek “THE BEST VERBAL TEAM” ve “THE MOST MOTIVATED TEAM” ödüllerini kazandılar. Akademik başarılarının yanı sıra öğrencilerimiz sosyalleştikleri “Field Games ve Treasure Hunt” oyunlarında da başarı gösterdiler. 3 günün sonunda tüm TED öğrencileri “Camp Fire Night ve Story Telling” etkinlikleriyle eğlenceli bir gece geçirdiler. Öğrencilerimizi ve onlara bu ayrıcalıklı yabancı dil organizasyonunda destek veren öğretmenlerimiz Oya Çınarer ve Neslihan İlik’i tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.