TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu  4. Sınıf Öğrencilerimizin “Oku-Yorum” Projesi

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerimiz’den “Gününüz Şiirli Olsun” Etkinliği
13 Nisan 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Tanıtım Günlerimiz Yoğun İlgi Gördü.
16 Nisan 2018
13 Nisan 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Tanıtım Günlerimiz Yoğun İlgi Gördü.
16 Nisan 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu  4. Sınıf öğrencilerimizin “Oku-Yorum” projesi çerçevesinde yine çok güzel bir etkinliğe imza attılar. Velilerimizden Edebiyat Öğretmeni Züheyla Şeker’in katkılarıyla, Charlie’nin Çikolata Fabrikası kitabının sonuç etkinliğini gerçekleştirdik. Sürprizlerle dolu çalışmamızda öğrencilerimiz aktif bir şekilde rol aldılar. Yapılan çekilişte kitabımızın anlama etkinliklerine dayalı soruları yanıtlayan beş talihli öğrencimiz altın bilet kazandılar. Değerli katkıları için Sayın Velimiz Züheyla Şeker’e ve bizlere her türlü imkanları tanıyan okulumuza teşekkür ediyoruz.