TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anasınıfı ve MiniTED  Öğrencileri “Okul Dışarıda Günü” Etkinliği

TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu Öğrencimiz U10 Uluslararası Kılıç Kupasında 3. Olmuştur.
16 Mayıs 2018
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencileri “Okul Dışarıda Günü” Etkinliği
18 Mayıs 2018
16 Mayıs 2018
18 Mayıs 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Anasınıfı ve MiniTED öğrencileri, açık havada zaman geçirerek, fiziksel ve zihinsel sağlıkları için farkındalık yaratmak amacıyla tüm dünya ile aynı anda düzenlenen “Okul Dışarıda Günü’ne” katıldılar. Okulumuzun bahçesinde, sabah sporu ve kahvaltı ile başlayan etkinliğimiz; bahçe ressamları, lastik ve top oyunları, ahşap mandala, hedefe vur ve puan topla, hazine bulma ve çeşitli masa etkinlikleri ile eğlenceli bir şekilde devam etti. Tüm öğrencilerimiz açık havada öğrenmenin ve etkinlik yapmanın keyfini ve heyecanını doyasıya yaşadılar.