TED Kdz.Ereğli  Koleji Vakfı Özel İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Gelecekteki Büyük Başarılarının İlk Adımını; “OKUMA BAYRAMI” Etkinliği İle Attılar.

TED 90. Yıl Buluşması Ve Tam Eğitim Burslu Öğrenciler Antalya Kampı
19 Nisan 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencilerimizle İngilizce Dersi Kapsamında “TED CAFE” Etkinliği
24 Nisan 2018
TED 90. Yıl Buluşması Ve Tam Eğitim Burslu Öğrenciler Antalya Kampı
19 Nisan 2018
24 Nisan 2018

TED Kdz.Ereğli  Koleji Vakfı Özel İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri gelecekteki büyük başarılarının ilk adımını; yabancı dil, müzik ve dans öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları “OKUMA BAYRAMI” etkinliği ile attılar.

Öğrencilerimiz iki bölümden oluşan gösterinin ilk bölümünde İngilizce olarak ülkeleri tanıttılar. İkinci bölümde ise Müzik öğretmenimiz Nihan Karasan Çöklü’ nün yazıp yönettiği, Dans öğretmenimiz Nurdan Taysı’nın dans koreografileriyle zenginleştirdiği, Beden eğitimi öğretmenimiz Alev Aslan’ın Jimnastik gösterileri ile renk kattığı “ÇİÇEK SOKAĞI” Müzikalini canlandırdılar.
Bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.