TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu  2.Sınıf Öğrencilerimiz 4007 TÜBİTAK ‘’ Karaelmas Bilim Ve Sanat Günleri” Etkinliğine Katıldılar

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 50.Yıl Coşkusu
21 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi 11. sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Üniversiteleri Gezileri
22 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları 50.Yıl Coşkusu
21 Mayıs 2018
22 Mayıs 2018

4007  TÜBİTAK  KARAELMAS   BİLİM VE SANAT GÜNLERİ

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu  2.Sınıflarımız  Zonguldak Prof .Dr. Şaban Teoman Duralı Bilim Ve Sanat Merkezi   tarafından düzenlenen 4007 TÜBİTAK ‘’ Karaelmas Bilim Ve Sanat Günleri ‘’ etkinliklerine katıldılar.

Öğrencilerimiz  burada Planateryum Gösterisi, Ardunio İle Robot Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesine, Arkeoloji Atölyesine ,Beden Perkisyonu İle Boomwhackers ,Hayalini anlat,Dokunabilir matematik  atölyelerine katılarak bilimle buluşup keyifli bir gün geçirdiler.