TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3A,3B ve 3C Sınıfı Öğrencilerimiz’in Anneler Günü Haftası Etkinliği

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Anasınıfı A, B ve C Sınıfı Öğrencilerimize Trafik ve İlkyardım Eğitimi
9 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu’nda “Sorumluluk Bilinci Kazandırma” Konulu Veli Atölye Çalışmamızı Gerçekleştirdik.
15 Mayıs 2018
9 Mayıs 2018
15 Mayıs 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3A,3B ve 3C sınıfı öğrencilerimiz Anneler Günü Haftasını Yabancı Diller Zümresinin hazırladığı çok güzel bir etkinlik ile kutladılar. Anasınıfı öğrencilerimizin de Türkçe ve İngilizce şarkılarla katıldığı etkinliğimizde 3A,3B ve 3C sınıfı öğrencilerimiz annelerine olan duygu ve düşüncelerini İngilizce ve Almanca şiir ve şarkılarla dile getirdiler. Ayrıca öğretmenlerimizin hazırladığı öğrencilerimizin annelerini tanıttığı süpriz video ile öğrencilerimiz büyük beğeni topladı.