TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3.ve 4.sınıf Öğrencilerimizin Üniversite Heyecanı

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu Anasınıfı Laboratuvar Dersi Sosyal Sorumluluk Projesi
22 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Bilim ve Proje Şenliği
25 Mayıs 2018
22 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Bilim ve Proje Şenliği
25 Mayıs 2018

Bülent Ecevit Üniversitesi Kdz. Ereğli Eğitim Fakültesi, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 3. Ve 4. Sınıf öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerimiz matematik ve rehberlik bölümünün hazırlamış olduğu sunum, oyun ve etkinliklere katıldılar. Küçük yaşta üniversite sıralarında oturmanın heyecanını yaşadılar. Öğrencilerimize bu imkanı sunan Bülent Ecevit Üniversitesi yetkililerine ve Okul Müdürümüz Sayın Funda Makas’a teşekkür ederiz.