TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 4. Sınıf Öğrencilerimizin ‘Quiz Show’ Etkinliği

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu Öğrencileri “Okul Dışarıda Günü” Etkinliği
18 Mayıs 2018
Türk Eğitim Derneği’nin (TED) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kapsamında Düzenlediği Gençlik Festivali Coşkusu
21 Mayıs 2018
18 Mayıs 2018
21 Mayıs 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu 15-16-17 Mayıs tarihlerinde İlköğretim binası konferans salonunda 4A,4B,4C sınıflarımızın katıldığı Ingilizce’de bilgi yarışması anlamına gelen ‘Quiz Show’ etkinliği gerçekleşmiştir.4.sınıf İngilizce öğretmenlerimizin gerçekleştirdiği bu yarışmanın sonunda tüm öğrencilerimize katılım sertifikası verilmiş,kazanan gruba ise birer İngilizce hikaye kitabı hediye edilmiştir.

Quiz Show yarışması,öğrencilerimizin hem bilgilerini sınadıkları hem de çok keyif ve heyecan yaşadıkları bir etkinlik olmuştur.Velilerimizin de katılımıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimiz heyecan ve coşku içinde tamamlanmıştır.