TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Anasınıfı ve miniTED Öğrencileri  Öğretim Yılı Boyunca Öğrendiklerini Ailelerine Sundular
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfi Özel Lisesi 11.Sınıflar Kapadokya Kültür Gezisi
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfi Özel Lisesi 11.Sınıflar Kapadokya Kültür Gezisi
4 Haziran 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu Laboratuvar Dersi Sosyal Sorumluluk Projesi İle Yavru Kedi Ve Köpekleri Yuva Sahibi Yaptı.

“Sıcak bir yuva herkesin hakkıdır.” sloganıyla yola çıktığımız projemizde Anasınıfı A-B-C şubelerimiz ile yaptığımız köpek kulübemizi ve Minited sınıfımız ile yaptığımız kedi evimizi bugün Okul Müdürümüz Funda Makas ile Kdz. Ereğli Belediye’sine ihtiyaç görülen yerlere konulmak üzere teslim ettik.

Bu proje kapsamında öğrencilerimize hayvan sevgisini aşılamayı amaçladık. Öğrencilerimiz sokak hayvanlarına sıcak bir yuva hediye etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Kdz. Ereğli Belediyesi’ de  sıcak yuvalarımızı annesiz yavrular için barınağa hediye etti. Gösterdiği  ilgiden dolayı Sayın Belediye Başkanımız Hüseyin Uysal’a çok teşekkür ederiz.