TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN Klübü EYP Konferansına Katıldı

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu, Matematik ve Fen Bilimleri Derslerini İngilizce Öğreniyor
7 Mayıs 2018
  TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 6.Sınıf Öğrencilerimiz’den Anlamlı Proje
9 Mayıs 2018
7 Mayıs 2018
9 Mayıs 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi MUN klübü olarak , TED Zonguldak Koleji Vakfı Özel Lisesinin düzenlemiş olduğu EYP konferansına katıldık. Yabancı Dil öğretmenlerimiz Anıl KAYA ve Erhan YILMAZ eşliğinde, öğrencilerimiz Ömer TURHAN, Öykü Özge KORKMAZ, Nehir AYGÜN, Yiğit Alp YURTSEVEN, Zeynep MÜFTÜOĞLU, Ceyda KALAFAT, Kerem KELLEBOZ, Artun ÇETİNKAYA, Zehra PINAR konferansta yer almıştır. Toplamda beş komitenin olduğu konferansta, beş öğrencimiz en iyi delege ödülünü (the best delegate reward) alarak hepimizi gururlandırmıştır.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.