TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerimiz’den “Gününüz Şiirli Olsun” Etkinliği

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerimiz, Antalya’da TAMUN Konferansında
13 Nisan 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Özel İlkokulu  4. Sınıf Öğrencilerimizin “Oku-Yorum” Projesi
13 Nisan 2018

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerimiz’den “Gününüz Şiirli Olsun”  etkinliği düzenlendi.Okuldaki tüm öğrenci ve personele şiirler ve karanfiller hediye edildi.Ayrıca gün içerisinde 9.sınıf öğrencileri tarafından şiirlerin de seslendirildiği etkinlikte renkli görüntüler yaşandı.Herkese şiir gibi bir yaşam dileyen öğrencilerimiz Milli şair Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı dizeleriyle etkinliği tamamlarken büyük alkış aldılar. Bu çalışmada emeği geçen öğrencilerimize ve Türk Dili ve Edebiyatı Zümresi’ne teşekkür ederiz.