TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerimizin “Çanakkale Gezisi”

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi’nde 10.Sınıflar “Who wants to be a Millionaire Yarışması
3 Mayıs 2018
Öğrencimiz Emir Özkayıkçı Güreş Sporunda “TÜRKİYE ŞAMPİYONU” Oldu.
7 Mayıs 2018
3 Mayıs 2018
Öğrencimiz Emir Özkayıkçı Güreş Sporunda “TÜRKİYE ŞAMPİYONU” Oldu.
7 Mayıs 2018

1-2 Mayıs günleri geleneksel Çanakkale gezisi gerçekleştirildi. Geziye 9. sınıflarımızda okuyan 50 öğrencimiz katıldı. Gezinin ilk gününde önce  İlkçağın önemli antik şehirleri arasında yer alan Assos Harabeleri (Akropol ve antik liman bölgeleri) gezildi.

Daha sonra Truva Antik Kentini ve Çanakkale şehir merkezini (Çimenlik Kalesi-Nusret Mayın Gemisi-Aynalı Çarşı) gezen öğrencilerimiz, ikinci gün Gelibolu Yarımadasındaki Çanakkale Savaşlarının geçtiği bölgeleri gezdiler ve şehitlikleri ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz böylece derslerde öğrendikleri bilgileri görerek ve yaşayarak pekiştirme fırsatı elde etmiş oldular.