TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi’nde 10.Sınıflar “Who wants to be a Millionaire Yarışması

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel İlkokulu Öğrencilerimizin Minikler Kategorisinde “Yüzme İl Müsabakaları”ndaki Başarıları
2 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerimizin “Çanakkale Gezisi”
3 Mayıs 2018
2 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencilerimizin “Çanakkale Gezisi”
3 Mayıs 2018

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Yabancı Diller Zümresi olarak 10. Sınıflarımız ile “Who wants to be a Millionaire “ “Kim milyoner olmak ister “ İngilizce yarışması yapılmıştır. Bu yarışmada öğrencilerimiz hem eğlenmiş hem de bilgilerini tazelemiştir.

Yarışmaya 10.Sınıf öğrencilerimizden Lara YILMAZ, Özge Öykü KORKMAZ,Doruk Efe MUTİ, Ata BİLGİN, Erim ÇOLAK, Sarp Seyfi SEÇKİN, Ege Yiğit ERBİL, Kerem KELLEBOZ, Ata OĞUZ, Alp BABAOĞLU, Şevval KAZOKOĞLU ve Kerem YAVUZ katılmış; yarışmanın sunuculuğunu 11. Sınıf öğrencilerimizden Umut DOĞAN üstlenmiştir. Şevval KAZOKOĞLU ve Kerem YAVUZ ikilisi tüm soruları doğru cevaplandırmışlardır. Yarışma sonunda katılan tüm öğrencilerimize katılım belgesi verilmiştir.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.