TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi’nde “Who wants to be a Millionaire Yarışması

YAŞASIN 23 NİSAN!
24 Nisan 2018
İlçemizde yapılan Eskrim Şampiyonası’nda TED Kdz.Ereğli Koleji Özel Ortaokulu Şampiyonları
25 Nisan 2018
YAŞASIN 23 NİSAN!
24 Nisan 2018
25 Nisan 2018

Who wants to be a Millionaire

TED Kdz Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Yabancı Diller Zümresi olarak 9. Sınıflarımız ile “Who wants to be a Millionaire” “Kim milyoner olmak ister”  İngilizce yarışması yapılmıştır. Bu yarışmada öğrencilerimiz hem eğlenmiş hem de bilgilerini tazelemiştir.

Yarışmaya 9.Sınıf öğrencilerimizden Ömer TURHAN, Yiğit Alp YURTSEVEN,İrem GÜNAYDIN, Suel AKŞAHİN, Beril Su AKER, Artun ÇETİNKAYA, Akın ÖZAYDIN, Abdullah Umut HAMZAOĞULLARI, Sena AKIN, Ceren GÜROL, Zeynep MÜFTÜOĞLU, Ceyda KALAFAT, Emir Alp ÇELİK ve Oğuzhan KOLAY katılmış; yarışmanın sunuculuğunu 11. Sınıf öğrencilerimizden Ayşe Ecem AZAK üstlenmiştir. Ömer TURHAN ve Yiğit Alp YURTSEVEN ikilisi tüm soruları doğru cevaplandırmışlardır. Yarışma sonunda katılan tüm öğrencilerimize katılım belgesi verilmiştir.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.