TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörümüz ve Okul Müdürlerimizin İlçe Kaymakamımız, İlçe Cumhuriyet Başsavcımız ve İlçe Savcımız, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize Ziyareti.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları, yönetim planlamasında görevlerine yeni atanan okul müdürlerimiz İlkokul müdürümüz Sayın Funda Makas, Ortaokul müdürümüz Sayın C. Sahir Akçakoca, Lise Müdürümüz Sayın Aysel Türkekul , Genel Koordinatörümüz Sayın Ramazan Yıldırım’la birlikte , İlçe Kaymakamımız Sayın Nazım Madenoğlu’nu, İlçe Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Ali Burak Uğur, İlçe Savcımız Sayın Ramazan Kaplan’ı, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut Özbek’i, İlçe Milli  Eğitim Müdürümüz Sayın Numan Korkmaz’ı makamlarında ziyaret ederek tanıştılar .Sayın Kaymakamımız ve daire müdürlerimiz  yeni müdürlerimize  görevlerinde başarılar diledi.

TED Kdz.Ereğli Koleji olarak ilimizin ve ilçemizin değerli yöneticilerinin yeni atanan okul müdürlerimize göstermiş oldukları ilgiden ve tecrübe paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.