TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Ortaokula ve İlkokula Geçiş Heyecanı

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Anasınıfı ve İlkokul  öğrencilerinin ortaokula ve ilkokula geçiş törenini, lise okul bahçesinde görkemli bir törenle gerçekleştirdik. Öğrencilerin tören alanına gelişi sırasında izleyenler; coşkuyu, onuru, mutluluğu bir arada yaşadılar.

Mezuniyet törenimiz, Sayın İlkokul Müdür Yardımcımız Alper Demir ve Sayın Ortaokul Müdür Yardımcımız Ülkü Kırçıl Ateş’in açılış konuşmalarıyla başladı. Müzik öğretmenimiz Sayın Nihan Çöklü yönetiminde Armoni Bandosu eşliğinde saygı duruşu ve İstiklal marşı gerçekleştirildi.

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan Yıldırım; TED Kolejinin bu onurlu gününde TED’li olmanın farklılığını, hayatta bir adım önde olmanın onurunu, mutluluğunu bizlerle paylaştı. Saygıdeğer velilerimizin duygu ve düşüncelerine ortak oldu. Başarılı öğrencilerimize, hedeflerine ulaşmada TED değerlerinin her zaman onlara ışık tutacağını söyledi. Öğrenim hayatlarında öğrencilerimize başarılar diledi, onlara her zaman güvendiklerini belirtti. Öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize yaşanılan süreç için teşekkür etti.

TED Kdz. Ereğli Koleji İlkokul Müdürü Sayın Funda Makas TED Koleji’nde okumanın ayrıcalığını anlatarak , TED ruhunu her zaman yaşatmaya çalıştıklarını söyledi. Akademik ve sosyal yönde yetiştirdikleri öğrencilerin her anında yanında ve onlara destek oldukları için velilere teşekkür etti. Anasınıfı ve ilkokul öğrencilerimizin önlerindeki yeni öğrenim basamağında başarılı ve emin adımlarla ilerlemeleri dileklerini iletti.

Öğretmenler adına duygu ve düşüncelerini aktarmak üzere konuşmayı 4.Sınıf Öğretmenimiz  Sayın Belgin Saral ve Anasınıfı Öğretmenimiz Sayın Didem Kiriş yaptı.

Öğrencilerimiz adına 4 –A sınıfından Gizem Başsarıoğlu, 4-B sınıfından Ekan Yiğit Öztürk, 4-C sınıfından Ela Demircan duygu ve düşüncelerini paylaştı.

4.Sınıf öğrencilerimiz Müzik Öğretmenimiz Sayın Yiğit Can Duman , anasınıfı öğrencilerimiz Müzik Öğretmenimiz Sayın Özlem İnce eşliğinde hazırladıkları koroyu seslendirdiler.

Başarmanın haklı gururu olan sertifikalarını ve plaketlerini; öğrencilerimize TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Sayın Ramazan Yıldırım, Ortaokul Müdürü Sayın C.Sahir Akçakoca,  İlkokul Müdürü Sayın Funda Makas ve Lise Müdürü Sayın Aysel Türkekul verdiler.

Final bölümünde öğrencilerimiz kep atmanın, TED’li olmanın güzelliğini, farklılığını yaşadılar; yaşattılar.