TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencilerimiz Geleneksel “Etkili Sunum Yarışması” Gerçekleştirdiler

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 50.Yıl Futbol Turnuvası
29 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu “The Musical of the World” İçin Geri Sayım Başladı.
30 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 50.Yıl Futbol Turnuvası
29 Mayıs 2018
30 Mayıs 2018

Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz “Etkili Sunum Yarışması” okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıf Öğrencilerimiz  Türkçe dersi içinde haftada bir saat gördükleri “Etkili Sunum Teknikleri” dersi meyvelerini vermeye başladı. Sınıf içerisinde sundukları sunumlar belli bir değerlendirme ölçeğinden geçerek yarı finale kaldı. Yarı finaldeki elemelerden sonra öğrencilerimiz bugün okulumuzun çok amaçlı salonunda kıyasıya yarıştı. Yarışmamızın jürileri ortaokul müdür yardımcımız Sayın Ülkü Kırçıl Ateş,  okulumuz Türkçe öğretmenleri Elif Bayrak, Ceren Atalı ve geçen seneki sunum yarışmamızın birincisi Lina Karova oldu.

“Çocuklarımızın küçük yaşlarda yaptığı sunumların özgüvenlerinin oluşumunda çok büyük bir rol oynadığını, ileride iş ve sosyal hayatlarında başarılı bireyler olmasını sağladığını dile getiren Ortaokul Müdürü sayın C. Sahir Akçakoca, böyle bir programla çocuklarımızın özgüvenlerinin oluşmasına destek olan veli ve öğretmenlere teşekkür etmek amacıyla çiçek verdi. Bu jestiyle mutlu olan velilerimiz programı ilgiyle izlediler.

Öğrencilerimizin bu yarışma için ciddi bir hazırlık yaptığı gözlemdi. Sunumların konusunda özgür olan öğrencilerimiz çoğunlukla görmek istediği ülkeleri tanıttı.

Yarışmada “ÇOCUKLARIN DİLİ” sunumu ile Elif Naz Sarıoğlu III.,”KUZEY IŞIKLARI” sunumuyla Esila Hira Kundakçıoğlu II. olurken “HAYVANLARLA İLGİLİ BİLİNMEYEN GERÇEKLER” sunumuyla Çağla Yiğit I. oldu.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.