TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 50. Yıl Spor Ödülleri Töreni

TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu olarak okulumuzun kuruluşunun 50. Yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen, spor turnuvalarında başarılı olup dereceye giren öğrencilerimize ödül töreni yapıldı.

Ödül törenimize,  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, çağdaşlığın öncüsü Atatürk olmak üzere, ulusal bağımsızlığımızın kazanılmasında emeği geçen tüm kahramanlarımız ve aziz şehitlerimizin anısına, bir dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı’mızla başlanıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşması TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Okulları Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım ve Ortaokul Müdürü Sahir Akçakoca tarafından yapıldı.

Açıldığı günden bu zamana kadar çağdaş eğitim anlayışından ödün vermeden yoluna devam eden; bilim, teknoloji, sanat ve spor alanlarında yetiştirdiği bireylerle toplumsal kalkınmaya ve evrensel değerlere katkılarını sürdüren okulumuzda 50. yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen spor turnuvalarında başarılı olup dereceye giren sporcuları ve spor takımlarının ödülleri; Genel Koordinatörü’müz Ramazan Yıldırım, Ortaokul Müdürü’müz Sahir Akçakoca, Ortaokul Müdür Yardımcı’mız Ülkü Kırçıl Ateş tarafından verilmiştir.

Büyük bir coşkuyla kutlanan törenimizde öğrencilerimizin mutlulukları ve duydukları gurur yüzlerinden okunuyordu. Bu etkinliklerde görev alan Beden Eğitimi Öğretmenlerimize ve emeği olan tüm öğretmenlerimize TED Ailesi adına teşekkür ederiz.