TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7. Sınıf Velilerimize Bilgilendirme Sunumu Gerçekleştirdik

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencileri Sertifika Töreni
29 Mayıs 2018
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 4. Sınıf Öğrencilerimizle Paylaşım Toplantısı Gerçekleştirdik
TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Öğrencileri Sertifika Töreni
29 Mayıs 2018

TED Kdz.Ereğli Koleji Vakfı Özel Ortaokulu 7. Sınıf Velilerimize Bilgilendirme Sunumunda , Ortaokul müdürümüz Sayın C. Sahir Akçakoca 7. sınıf velilerimize eğitim-öğretim boyu süresince yapılan akademik ve sosyal çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yaptı. Sonuç analizleriyle saygıdeğer velilerimize bilgi aktarımı gerçekleştirdi. 8. sınıfın yol haritasını anlattı. Sunum sonrasında veli görüş ve istekleri alındı. Verimli, paylaşımcı bir toplantı gerçekleştirildi.

Yoğun bir şekilde sunumumuza katılan 7. sınıf velilerimize çok teşekkür ederiz.